Snel een led scherm huren in Wilskerke? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Wilskerke?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Wilskerke. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Wilskerke

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke info over corona en/of de geldende regels. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Wilskerke? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in Wilskerke: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Middelkerke zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Wilskerke en vraag een offerte aan.

Led scherm met aanhangwagen huren in Wilskerke

Een led scherm in Wilskerke nodig voor jouw reclame of live-event? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Wilskerke! Het scherm kan je eenvoudig verplaatsen en ook de montage gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat zeker stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Een scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. We leveren jouw led scherm in Wilskerke zeer snel dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op