Graag een led scherm huren in Woesten? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Woesten?

Je huurt snel een led scherm in Woesten, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Woesten

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard altijd alert blijven. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Woesten om dit te realiseren? Vraag een offerte aan bij Maxled. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Woesten: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem is makkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Vleteren zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Woesten. Vraag een offerte online aan.

Led scherm met aanhangwagen huren in Woesten

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Woesten! De montage gebeurt snel en ook het scherm verplaats je makkelijk. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat uiterst stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Een led scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. We leveren jouw led scherm in Woesten zeer snel dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op