Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Wommelgem? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Led scherm huren in Wommelgem: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Wommelgem bestand. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Wommelgem en vraag online een offerte aan.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Wommelgem

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Wommelgem? Vraag een offerte aan bij Maxled. mobiel ledscherm ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Wommelgem

Een led scherm in Wommelgem nodig? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! We installeren het scherm snel, waarna het ook gemakkelijk verplaatsbaar is. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Wommelgem?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Wommelgem. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Voor elk beeld een scherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. We leveren jouw led scherm in Wommelgem zeer snel dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op