Van plan om een led scherm te huren in Wortegem-Petegem? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led schermen in Wortegem-Petegem zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Wortegem-Petegem? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Led scherm huren in Wortegem-Petegem: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Wortegem-Petegem zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Wortegem-Petegem. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer een led scherm huren in Wortegem-Petegem?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Wortegem-Petegem. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Aanhangwagen met led scherm huren in Wortegem-Petegem

Een led scherm in Wortegem-Petegem nodig? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de goede oplossing! De montage verloopt snel en ook het scherm verplaats je eenvoudig. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stevig met de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. We kunnen jouw led scherm in Wortegem-Petegem zeer snel leveren dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op