Graag een led scherm huren in Wulveringem? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Wulveringem?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Wulveringem huren. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Wulveringem

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Wulveringem? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Wulveringem: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Veurne zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Wulveringem en vraag een offerte aan.

Led scherm huren op aanhangwagen in Wulveringem

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Wulveringem! Het scherm verplaats je makkelijk en ook de montage verloopt snel. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. We kunnen jouw led scherm in Wulveringem zeer snel leveren dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op