Snel een led scherm huren in Zarlardinge? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Wanneer een led scherm huren in Zarlardinge?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Zarlardinge. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Led scherm huren op aanhangwagen in Zarlardinge

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Zarlardinge! Het scherm kan je makkelijk verplaatsen en ook de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel. mobiel ledscherm ledtotem

Led schermen in Zarlardinge zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Zarlardinge om hieraan bij te dragen? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Een led scherm in Zarlardinge: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Geraardsbergen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Zarlardinge en vraag bij ons een offerte aan.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Zarlardinge dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op