Van plan om een led scherm te huren in Zegelsem? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Led scherm huren op aanhangwagen in Zegelsem

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Zegelsem bij Maxled. De installatie gebeurt snel en ook het scherm kan je makkelijk verplaatsen. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel.

Een led scherm in Zegelsem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de totem in de hoogte makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Brakel zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Zegelsem. ledscherm vaste ledtotem

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Zegelsem

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Zegelsem? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Wanneer een led scherm huren in Zegelsem?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Zegelsem huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar zorgen wij bij Maxled voor. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Zegelsem dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op