Op zoek naar een led scherm om te huren in Zele? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Zele

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk altijd alert blijven. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Zele? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Wanneer een led scherm huren in Zele?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Zele, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren op aanhangwagen in Zele

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Zele! We installeren het scherm snel, waarna het ook gemakkelijk verplaatsbaar is. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat uiterst stevig met de uitklapbare steunpoten.

Een led scherm in Zele: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt de totem in de hoogte makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Zele zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos veranderen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Zele.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Door onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Zele op korte termijn. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op