Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Zellik? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Met onze led schermen springt jouw boodschap zonder twijfel in het oog!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Zellik

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Zellik om dit te realiseren? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Aanhangwagen met led scherm huren in Zellik

Een led scherm in Zellik nodig? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Zellik bij Maxled. De montage verloopt snel en ook het scherm verplaats je eenvoudig. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren in Zellik: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Asse zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds gratis kan wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Zellik en vraag een offerte aan.

Wanneer een led scherm huren in Zellik?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Zellik. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Voor elk beeld een led scherm. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Zellik. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op