Zoek je een mobiel ledscherm in Zepperen? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze ledschermen!

Aanhangwagen

Reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Zepperen? Je kan een aanhangwagen met ledscherm huren bij Maxled. De aanhangwagen is makkelijk te verplaatsen en de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je voor een aanhangwagen met klein scherm enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Een mobiele ledscherm in Zepperen: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze schermen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis wijzigen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Zepperen. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Ledscherm huren of kopen

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Zepperen. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan dan ook bij ons terecht om een ledscherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Een ledscherm in Zepperen

Jouw boodschap toon je gemakkelijk via een ledscherm buiten in Zepperen. Je kan bij Maxled terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen door ons op maat maken. Je rekent op onze typerende service met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Al onze mobiele en vaste ledschermen zijn 360° draaibaar en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging voorzien voor jouw scherm? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Voor elk beeld een ledscherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Een aanhangwagen of een ledtotem: dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Zepperen. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op