Zoek je een mobiel ledscherm in Zevergem? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze ledschermen!

Huren van ledschermen

Je huurt snel een mobiel ledscherm in Zevergem, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Ledscherm in Zevergem

Jouw boodschap toon je gemakkelijk via een ledscherm buiten in Zevergem. Je kan bij ons outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de standaard II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Met schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² reken je op onze kenmerkende service. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voorzien voor jouw scherm? Door een onderhoudscontract ben je zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Ledscherm met aanhangwagen

Een ledscherm in Zevergem nodig voor jouw reclame of live-event? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! De aanhangwagen is makkelijk te verplaatsen en de montage verloopt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel.

Mobiel ledscherm in Zevergem: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem gemakkelijk in de hoogte. Onze schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Zevergem. Vraag een offerte online aan.

Voor elk beeld een scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Zevergem dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op