Heb je snel een mobiel ledscherm in Zichen-Zussen-Bolder nodig? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen informatie, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt met onze ledschermen zonder twijfel in het oog!

Ledschermen huren

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Zichen-Zussen-Bolder huren. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan kan je bij ons ook een ledscherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Aanhangwagen

Een ledscherm in Zichen-Zussen-Bolder nodig voor een livestream of reclame? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met ledscherm! De installatie verloopt snel en ook de aanhangwagen kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Mobiele ledschermen in Zichen-Zussen-Bolder: de ledtotem

De mobiele ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Zichen-Zussen-Bolder en vraag online een offerte aan.

Ledscherm in Zichen-Zussen-Bolder

Via ledschermen buiten in Zichen-Zussen-Bolder toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat bij ons palen op maat maken. Met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² kan je rekenen op onze kenmerkende service. Alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. Wil je je scherm maximaal verzorgen? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Zichen-Zussen-Bolder. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op