Van plan om een led scherm te huren in Zottegem? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Led scherm huren op aanhangwagen in Zottegem

Een led scherm in Zottegem nodig? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! De montage gebeurt snel en ook het scherm kan je makkelijk verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Led schermen in Zottegem zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Zottegem? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren in Zottegem: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt ze makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Zottegem zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Zottegem en vraag online een offerte aan.

Wanneer een led scherm huren in Zottegem?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Zottegem. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Voor elk beeld een led scherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Zottegem. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op