Ben je van plan om een led scherm te huren in Zutendaal? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd reclame, info of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Zutendaal

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Zutendaal? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm met aanhangwagen huren in Zutendaal

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Zutendaal bij Maxled. De installatie gebeurt snel en ook het scherm kan je makkelijk verplaatsen. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Zutendaal: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Zutendaal zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Zutendaal. Vraag een offerte online aan.

Wanneer huur je een led scherm in Zutendaal?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Zutendaal. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Een led scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. We leveren jouw led scherm in Zutendaal zeer snel dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op