Van plan om een led scherm te huren in Zwalm? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Wanneer huur je een led scherm in Zwalm?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Zwalm huren. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Zwalm

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Zwalm? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren op aanhangwagen in Zwalm

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de gepaste oplossing! De montage verloopt snel en ook het scherm kan je eenvoudig verplaatsen. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel.

Led scherm huren in Zwalm: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Zwalm zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Zwalm.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Dat is het doel van Maxled. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Zwalm dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op