Op zoek naar een led scherm om te huren in Zwijndrecht? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Zwijndrecht?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Zwijndrecht, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan kan je ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Led scherm met aanhangwagen huren in Zwijndrecht

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan heeft Maxled de geschikte oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Zwijndrecht! Het scherm kan je eenvoudig verplaatsen en ook de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat zeker stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Zwijndrecht

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard altijd alert blijven. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke info over corona en/of de geldende regels te tonen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Zwijndrecht om dit waar te maken? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Een led scherm in Zwijndrecht: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Zwijndrecht zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Zwijndrecht.

Jouw beeld op het juiste scherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. Met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Zwijndrecht. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op