Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, België +32 52/50.65.20

Onderhoud & services

Hou uw LEDwall in topvorm

MAXLED levert ledwalls van topklasse, voor zowel verkoop als verhuur. Zeker als u een ledwall hebt voor outdoorgebruik, raden we u aan op geregelde tijdstippen preventief onderhoud te laten doen. De technici van MAXLED komen langs en controleren of de technische installatie van de ledwall nog altijd perfect werkt. Zijn er elementen die het niet doen of waarvan de gebruiksduur bijna overschreden is, dan vervangen we wat nodig is – natuurlijk altijd in overleg met u. Preventief onderhoud zorgt ervoor dat u langer geniet van de investering die u in een ledwall doet. Uw ledwall goed verzorgen is slim want hij straalt uw imago uit op elk moment van de dag.

Ook uw LED trailer verdient nazicht

Een goede trailer houdt uw ledwall mobiel. Daarom is het nodig de trekhaak, de banden, de constructie van de trailer en de bevestiging van de ledwall goed te laten nakijken. Onze technici doen een volledige check-up, zodat u zeker bent dat u de trailer veilig kunt verplaatsen en dat de weers- en windbestendigheid intact is. Door de modulaire opbouw van onze schermen kunnen we uiterst snel een paneel van 1 x 1 meter vervangen zonder aan de volledige constructie te raken.

24/7 service aan uw LED-scherm

Merkt u dat uw ledwall van MAXLED het niet doet zoals het hoort? Bel onze servicedienst. U krijgt 24/7 gehoor. Voor standaard ledwalls komen we binnen 24 uur ter plaatse om alles weer in orde te brengen. Staat uw ledwall op een evenement? Dan springen we meteen in onze servicewagen. MAXLED laat u niet in het donker zitten!.