Ons team heeft een passie voor het in de kijker zetten van bedrijven!

We zijn ervaren en toegewijd in het creëren van innovatieve oplossingen die bedrijven helpen om zich te onderscheiden in hun markt. Onze medewerkers zijn zeer bekwaam en hebben de kennis en vaardigheden om samen te werken met bedrijven van verschillende sectoren en om hun specifieke behoeften te begrijpen.

Ontstaan

Maxled is opgericht in 2010 als Max Snd’L, een bedrijf dat zich specialiseert in de installatie van geluids- en lichtsystemen. De oprichter, Klaas, merkte op dat ledschermen een unieke dimensie toevoegden aan verschillende evenementen en begon deze op grote schaal in te zetten. Door de toenemende vraag naar deze kwalitatieve led-schermen groeide Maxled al snel uit tot een toonaangevende speler op de ledmarkt.

Visie

Bij Maxled streven we ernaar om de referentie te worden op het gebied van mobiele en vaste outdoor ledschermen. Onze ambitie is om telkens opnieuw een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren door hen nét dat tikkeltje extra te bieden. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte led-oplossing of om een uitstekende klantenservice, onze klanten weten dat ze bij ons in goede handen zijn en kunnen vertrouwen op ons vakmanschap en service.

Hier staat Maxled voor

Snelheid

Dankzij onze grote verhuurvloot zijn wij in staat om onze klanten snel van dienst te zijn en een snelle levering te garanderen. Hierdoor kunnen we onze klanten nog efficiënter helpen en hun verwachtingen overtreffen.

Totaaloplossingen

We bieden niet alleen ledschermen van topkwaliteit aan, maar voorzien ook het volledige pakket zoals transport, installatie, onderhoud en technische ondersteuning. Door deze totaaloplossing kan de klant zich concentreren op zijn evenement of marketingcampagne.

Topkwaliteit

Onze producten zijn gemaakt van duurzame materialen, geproduceerd volgens strengste kwaliteitsnormen en voldoen aan relevante regelgeving en certificeringen. Onze verhuurvloot zijn het levende bewijs wat onze klanten overtuigd om met ons in zee te gaan.

Ons team

Maxled is een dynamisch bedrijf dat bestaat uit een diverse groep van enthousiaste en gedreven medewerkers, allemaal met hetzelfde doel voor ogen: ervoor zorgen dat jij als klant tevreden bent. Wij vergelijken ons graag met een sportploeg, waarbij elk teamlid zijn of haar eigen specifieke rol heeft en het samenspel zorgt voor een perfect werkende machine. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag deel uitmaken van ons team? Bezoek dan zeker onze jobpagina en wie weet sta jij binnenkort samen met ons op het veld!

Cedric

Zaakvoerder

Mathias

Vertegenwoordiger Vlaanderen

José

Vertegenwoordiger Wallonië

Evelien

Boekhouding

Thomas

Verantwoordelijke technisch team

Christof

Technieker specialisatie elektriciteit

Maarten

Technieker en grafisch designer

Wil je graag ook bij de n°1 in ledschermen werken?

Word een Max Medewerker!

Hieronder vind je een aanbod van onze huidige vacatures. Vind je niet meteen je ding, maar denk je ons team te kunnen versterken? Geef zeker een seintje

Icon awesome-quote-left@2x

“Bij Maxled staat klanttevreden­heid altijd op de eerste plaats. We zijn pas tevreden als onze klanten met een brede glimlach op hun gezicht onze service en producten ervaren”

Cedric – Zaakvoerder Maxled

Service waar je blij van wordt


Bij Maxled begrijpen we dat het leveren van ledschermen van topkwaliteit alleen mogelijk is als onze service ook van topkwaliteit is. Daarom zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van onze klantenservice voor zowel verhuur als verkoop van onze ledschermen. Met persoonlijke begeleiding helpen we je graag bij het maken van de beste keuze.

Service voor verhuur ledschermen

Het is van groot belang dat er snel en adequaat gereageerd wordt op vragen en verzoeken. Bij Maxled begrijpen we dat als geen ander en daarom staan we bekend om onze uitstekende klantenservice. We zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen en dat we onze klanten een snelle service en levering kunnen geven. Op die manier kunnen we garanderen dat zowel de klant als het publiek de best mogelijke ervaring hebben met onze ledschermen.

Keuze gemaakt?

Nadat de klant een keuze heeft gemaakt en het ledscherm heeft gehuurd, blijven we graag betrokken. We staan altijd klaar om te helpen en als er tijdens de huurperiode aanpassingen nodig zijn, dan regelen we dat zo snel mogelijk. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en kijken steeds naar een samenwerking op lange termijn. Daarom doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en te adviseren, zodat ze de juiste keuzes kunnen maken en het maximale uit onze ledschermen kunnen halen.

Op zoek naar een ledscherm om te huren?

Service voor verkoop ledschermen

Ben je op zoek naar een complete oplossing voor jouw ledscherm? Bij Maxled bieden we verschillende standaardopties die makkelijk en voordelig in prijs zijn. Maar we gaan verder dan dat: we kunnen het ledscherm produceren en plaatsen precies zoals jij dat wilt. Dit doen we al sinds 2010 en onze ingenieurs werken innovatief, deskundig en met respect voor de veiligheidsnormen. Bovendien komt onze vertegenwoordiger uit jouw regio graag naar je toe om je project te bespreken en alles persoonlijk te bespreken.

Service na verkoop?

En wat als je ledscherm eenmaal geïnstalleerd is? Ook dan staan we voor je klaar. Met ons servicecontract van vijf jaar en jaarlijkse onderhoud zorgen we ervoor dat je investering optimaal blijft werken. En werkt er toch iets niet naar behoren, dan is ons team 24/7 bereikbaar. Vaak kunnen we op afstand het probleem oplossen, maar als er service ter plaatse nodig is, dan zijn we binnen 24 uur ter plaatse om ondersteuning te bieden. Bij Maxled doen we er alles aan om te zorgen dat jij als klant tevreden bent en blijft.

Op zoek naar een ledscherm om te kopen?

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op