Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, België +32 52/50.65.20

Verhuur aanhangwagens LED

Een LED-aanhanger is de beste blikvanger

Zoekt u een blikvanger voor uw zaak of evenement? Een led-trailer, daar kijken de mensen niet naast! Plaats een LED-aanhangwagen op een goed zichtbare plaats en u zult zien: een mobiel LED-scherm valt altijd op.

Let wel: kies voor mobiele LED-schermen van topkwaliteit. Zulke LED-aanhangwagens vindt u bij MAXLED, een gespecialiseerd bedrijf uit Opwijk. Elke LED-aanhangwagen die ons atelier verlaat is technisch op-en-top in orde. Dat zijn we verplicht aan onze naam: wij zijn de MAX in LED.

Lees meer

Reclame-aanhanger huren? Eén telefoontje volstaat!

Wilt u een mobiel LED-scherm huren? Check met MAXLED de beschikbaarheid van een reclame-aanhanger. Huren is zo geregeld: even bellen en uw reclame-aanhangwagen huren is gereserveerd. U kunt een reclame-aanhanger huren ook in de vorm van een leasingcontract. We leveren, plaatsen en starten het mobiele LED-scherm. We hebben zelfs een 4x4-voertuig om de reclame-aanhanger op de ideale locatie te brengen.

Misschien is het uw eerste ervaring met mobiele LED-schermen en wilt u testen of deze vorm van outdoor reclame voor u werkt. Het kan ook een opstapje zijn om over te gaan tot de aankoop van een LED-trailer. Bespreek het gerust met MAXLED: wij zijn erg flexibel en denken graag met onze klanten mee.

Reclame-aanhanger te huur? Altijd technisch in orde.

Zoekt u naar een reclame-aanhangwagen te huur? Dan moet u er ook zeker van zijn dat hij mobiel én technisch in orde is. Een reclame-aanhangwagen huren bij MAXLED geeft u de grootste zekerheid: we doen een technische check-up van elk mobiel LED-scherm voordat het hier de deur uitgaat.

MAXLED wil dat de reclame-aanhangwagen die u huurt in voortreffelijke staat is. Loopt er technisch toch iets fout? Dan staat onze 24/7-service paraat.

Zo kunnen we hoogstaande kwaliteit garanderen en elke aanhangwagen aanpassen aan de specifieke wensen van elke klant. bovendien zijn onze LED aanhangwagens bijzonder gebruiksvriendelijk en heeft u geen technische bagage nodig om het uiterste uit onze producten te halen! ontdek onze verscheidenheid aan afmetingen, opbouw en beeldformaten, zowel in verhuur als verkoop. MAXLED bouwt aanhangwagens die zowel met als zonder be rijbewijs kunnen vervoerd worden.