Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, Belgiƫ +32 52/50.65.20

Ledwall huren bij MAXLED

LED walls modulair gemonteerd

MAXLED monteert zijn modulaire LED walls hier ter plaatse in Opwijk. Dankzij de modules van 1 x 1 meter zijn we in staat enorm grote ledwalls op te bouwen. Het spreekt voor zich dat we de mogelijke impact van weers- en windomstandigheden in acht nemen. In onze LED walls zit de LED wall processor veilig opgeborgen in een waterdichte behuizing.

LED wall verhuur: neem contact op met MAXLED

Een ledwall huren als uithangbord van uw zaak of evenement? Bij MAXLED zorgen we ervoor dat een led wall huren een waar plezier is. We komen ter plaatsen, installeren de LED wall en checken de goede werking. Onze eigen dienst voor ledwallverhuur maakt het u gemakkelijk. Even bellen, kijken welke ledwalls op voorraad zijn en we reserveren een of meer ledwalls voor u.

Ledwall verhuur voor grote en kleine evenementen

Hebt u een opendeurdag en wilt u die aankondigen met een in het oog springende ledwall? Huren is de oplossing: kies uit ons aanbod van LED walls te huur met een grootte van 6, 8 of 15 vierkante meter. We hebben tarieven voor een weekend, een week of een maand.

Natuurlijk wegen we af of een ledwall huren op lange termijn voordelig is. Misschien is een ledwall kopen budgetvriendelijker. Ook op dat gebied werkt en denkt MAXLED met u mee. Want we willen het beste voor uw imago.