Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, België +32 52/50.65.20
Ghelamco Arena
Ghelamco Arena

Constructie van LED walls

Constructie van LED-schermen en LED-trailers

MAXLED is een van de enige bedrijven in België en omringende landen die gespecialiseerd zijn in de constructie, de verkoop en de verhuur van LED-schermen. In ons eigen atelier bouwen we elke LED-wall modulair op, voor zowel mobiele als vaste toepassingen.

Mobiele LED-schermen met grote windbestendigheid

Mobiel zijn de LED-aanhangers die op parkeerplaatsen, langs de weg of op evenementen te zien zijn. We nemen het volledige ontwerp voor onze rekening en gaan na of de constructie weers- en windbestendig is: onze mobiele LED-schermen hebben een windbestendigheid tot 90 kilometer per uur.

Wordt het door aanhoudende felle windstoten te gevaarlijk, dan kunt u het scherm in een-twee-drie naar beneden halen, zodat de LED-aanhangwagen aan stabiliteit wint.

De pc of player monteren we in een waterdichte kast, zodat de transmissie naar en besturing van de LED-schermen altijd verloopt zoals het hoort.

Constructie LED-schermen in kader of op paal en totem

Uw LED-schermen berekenen, tekenen, monteren én leveren: MAXLED doet het allemaal in eigen beheer. In ons eigen atelier bouwen we kaders, palen en totems volgens uw specifieke wensen. Zo wordt uw LED-scherm letterlijk een mooi uithangbord om uw zaak te promoten.

Elke situatie is anders. Misschien hebt u een gevel die geschikt is voor een LED-scherm of is een hoge paal nodig om uw LEDwall goed zichtbaar te maken. Praat met ons over uw wensen voor LED outdoorreclame. Of hebt u indoor een ruimte die u dynamisch wilt maken met een LED-wall? Ook die bouwen en installeren we voor u. Overleg met ons. MAXLED laat u altijd scoren met uw LEDwand.