Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, België +32 52/50.65.20

LED-aanhangers verkoop

Mobiele LED-schermen springen altijd in het oog

MAXLED is dé specialist in mobiele LED-schermen. U bent bij ons aan het goede adres voor het ontwerp en de montage van uw LED-aanhangwagen of LED-trailer. We maken van elke LED-aanhangwagen een kunststukje. Resultaat: al uw LED-aanhangwagens zijn blikvangers. Op uw parking, langs de weg of op een evenement: een mobiel LED-scherm van MAXLED maakt uw visibiliteit sterker dan alle andere vormen van outdoor reclame.

Lees meer

LED-aanhangwagen kopen? Kristalheldere offerte!

Wilt u een LED-aanhangwagen kopen om de impact van uw buitenreclame te versterken? MAXLED uit Opwijk stelt u een 3D-ontwerp voor dat u een prima idee geeft van het eindresultaat. Een LED aanhangwagen kopen doet u natuurlijk pas als de prijs voor u in orde is. Ook daar mag u van MAXLED een kristalheldere offerte verwachten voor uw LED aanhangwagen.

Keurt u de offerte goed en gaat u een LED aanhanger kopen bij MAXLED? Een groot pluspunt is dat de constructie van het mobiele LED-scherm en de LED-trailer van A tot Z in ons eigen atelier opgebouwd wordt.

Gigantisch grote LED-trailers bestand tegen weer en wind

Hoe groot kan MAXLED een mobiel LED-scherm maken, vraagt u? Onze mobiele LED-schermen worden opgebouwd uit modules van 1 vierkante meter. U kunt dus een LED-aanhangwagen kopen die uit oneindig veel modules bestaat. De meest courante afmetingen zijn 6, 8 en 15 vierkante meter.

In de praktijk moet zo'n mobiel LED-scherm natuurlijk weer- en windbestendig zijn: toch is een oppervlakte van 60 vierkante meter (een scherm van 10 x 6 meter) perfect mogelijk voor een LED-aanhanger. Kopen is ook zeker zijn van een perfecte werking. Daarom kunt u bij MAXLED rekenen op een garantie van 2 jaar en een service van 24/7 voor al uw mobiele LED-schermen.