Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, Belgiƫ +32 52/50.65.20

LED walls kopen

Modulaire systemen voor LED walls

Geef uw LED wall visuele power dankzij de vakkennis van MAXLED uit Opwijk. Wij maken van elke LEDwall een pareltje: met modules van 1 x 1 meter bouwen we LEDwalls op van kleine en grote afmetingen. In principe zijn de mogelijkheden van deze modulaire opbouw oneindig voor elke LEDwand.

Het spreekt voor zich dat we voor uw outdoor LED wall rekening houden met de mogelijke weers- en windomstandigheden. Daarom monteren we elke module van uw LED wall in een waterdichte kast waarin een LED wall processor verwerkt is.

Staat een LED wall kopen op uw programma?

MAXLED laat u zien wat er allemaal kan voor uw LED wall. Kopen is een definitieve beslissing en daarom staan we erop dat u een LED wall krijgt die jaren meegaat. We berekenen het volledige ontwerp van de LED wall en stellen u dat in 3D voor. Dat doen we om u een visueel idee te geven van het uiteindelijke resultaat van uw LED wall.

Ook voor speciale LED walls

Hebt u een grotere LED wall, een speciale vorm of kwaliteit nodig? Of moet uw LED wall op een speciale locatie worden geplaatst? Kies voor de modulair opvouwbare schermen: ze kunnen op de grond staan of getakeld worden op de locatie.

Wilt u een LED wall kopen voor een outdoor-toepassing? MAXLED heeft de nodige tools om de LED wall op de juiste hoogte te krijgen. Het eindresultaat is een LED wall die superdynamisch uw boodschap communiceert.