Onze referenties

Benieuwd naar onze referenties? Bekijk onze indrukwekkende lijst van succesverhalen en tevreden klanten op onze referentiepagina. Of u nu op zoek bent naar inspiratie voor uw eigen project, of gewoon wilt weten wat anderen van onze diensten vonden, onze referenties bieden u een overzicht van onze ervaring en kwaliteit. Neem gerust een kijkje en ontdek waarom wij trots zijn op onze referenties!

Wil jij ook een Ledscherm huren of kopen?

Bekijk enkele realisaties

Bellewaerde huur en koopt ledschermen bij Maxled

Bellewaerde is al sinds 2018 klant bij Maxled. We begonnen met een huurperiode met enkele van onze mobiele LED-totems. Na een eerste succesvolle huurperiode, merkte Bellewaerde meteen het nut van onze ledschermen.

2 gloednieuwe scoreboarden voor RSC Anderlecht

Hoe spreek je een stadion met een capaciteit van meer dan 20 000 toeschouwers aan? Dat doe je met een ledscherm van 40m². Of neem er meteen twee… Sinds 2019 zijn we de trotste partner van RSCA.

VUB kent het nut van onze mobiele ledschermen

De Vrije Universiteit Brussel heeft meerdere schermen aangekocht en koos onlangs voor de nieuwste toevoeging aan ons aanbod van LED-producten: een tweewielige aanhangwagen met een ledscherm van 2,5m².

Gemeente Opwijk vervangt de oude infoborden

De oude reclamepanelen die opgesteld staan langs de belangrijkste invalswegen van de gemeente, zijn in 2022 vervanngen door 6 nieuwe vaste LED-totems! En dat in onze eigen gemeente!

Q8 huurt onze mobiele schermen van Maxled

Q8 heeft de weg van digitalisering bij hun shops gevonden. Een opening, vernieuwing, verbouwing, wordt steeds tijdig en duidelijk aangekondigd met de mobiele ledschermen van Maxled!

Bon’Ap boost de openingen van nieuwe winkels

Na het uitproberen van onze ledschermen met een testhuur, was Bon’Ap overtuigd van hun nut en van de samenwerking met Maxled. Dit leidde tot een langdurige samenwerking tussen onze bedrijven.

Meer inspiratie

Ontdek wat onze klanten vertellen

GEMIDDELDE SCORE

Wim Delameilleure
2023-01-13
Gisteren aangevraagd, vandaag geplaatst! perfecte service.
Sander De Swert
2022-12-02
Topservice dat die gasten van Maxled brengen. Fantastische service naverkoop van Mathias & Maarten! Keep up the good work gasten.
Géraldine Lambert
2022-11-28
We hebben een Maxled scherm geplaatst voor onze Bloch Foodtruck. Onze visibiliteit is fantastisch en klanten kunnen ons gemakkelijker vinden. De service van Maxled is bijzonder goed, 24/7 bereikbaar voor ondersteuning en advies. Zeker een aanrader! Het Bloch Team
bram vermeersch
2022-10-28
We hebben een scherm van Maxled geplaatst op ons evenement, en daar zijn we ontzettend tevreden over! Het scherm werd mooi volgens de afspraken geleverd, en de plaatsing van de visuals verliep enorm vlot. Onze contactpersoon was ook zeer flexibel en heeft zelf op zondag nog aanpassingen gemaakt. Absoluut een meerwaarde, en top service!
Wesley Van Moortel (Airplay)
2022-09-27
Top service en meedenkend naar de juiste oplossing
Dirk De Wit
2022-09-26
Quick service en top begeleiding! Een echte aanrader!
nuit blanche be
2022-09-18
Service et produit de qualité. Je ferais encore appel a vous...
Wim De Nul
2022-09-10
Erg tevreden . Steeds van hun woord . PROFICIAT
Tieu Peeters
2022-08-29
Perfecte service en haarscherp beeld! Aanrader!

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op