Onze referenties

Benieuwd naar onze referenties? Bekijk onze indrukwekkende lijst van succesverhalen en tevreden klanten op onze referentiepagina. Of u nu op zoek bent naar inspiratie voor uw eigen project, of gewoon wilt weten wat anderen van onze diensten vonden, onze referenties bieden u een overzicht van onze ervaring en kwaliteit. Neem gerust een kijkje en ontdek waarom wij trots zijn op onze referenties!

Wil jij ook een Ledscherm huren of kopen?

Bekijk enkele realisaties

Bellewaerde huur en koopt ledschermen bij Maxled

Bellewaerde is al sinds 2018 klant bij Maxled. We begonnen met een huurperiode met enkele van onze mobiele LED-totems. Na een eerste succesvolle huurperiode, merkte Bellewaerde meteen het nut van onze ledschermen.

2 gloednieuwe scoreboarden voor RSC Anderlecht

Hoe spreek je een stadion met een capaciteit van meer dan 20 000 toeschouwers aan? Dat doe je met een ledscherm van 40m². Of neem er meteen twee… Sinds 2019 zijn we de trotste partner van RSCA.

VUB kent het nut van onze mobiele ledschermen

De Vrije Universiteit Brussel heeft meerdere schermen aangekocht en koos onlangs voor de nieuwste toevoeging aan ons aanbod van LED-producten: een tweewielige aanhangwagen met een ledscherm van 2,5m².

Gemeente Opwijk vervangt de oude infoborden

De oude reclamepanelen die opgesteld staan langs de belangrijkste invalswegen van de gemeente, zijn in 2022 vervangen door 6 nieuwe vaste LED-totems! En dat in onze eigen gemeente!

Q8 huurt onze mobiele schermen van Maxled

Q8 heeft de weg van digitalisering bij hun shops gevonden. Een opening, vernieuwing, verbouwing, wordt steeds tijdig en duidelijk aangekondigd met de mobiele ledschermen van Maxled!

Bon’Ap boost de openingen van nieuwe winkels

Na het uitproberen van onze ledschermen met een testhuur, was Bon’Ap overtuigd van hun nut en van de samenwerking met Maxled. Dit leidde tot een langdurige samenwerking tussen onze bedrijven.

Meer inspiratie

Mobiele Led Totem

Ontdek wat onze klanten vertellen

GEMIDDELDE SCORE

Pepijn Coosemans
Pepijn Coosemans
2023-06-05
Zeer tevreden over het LED-scherm en de service! VDE Security
Olivier Hance
Olivier Hance
2023-05-28
rien a dire, delai respecté, prix et conditions également matériel de qualité, a conseiller
Bernd Van den Borre
Bernd Van den Borre
2023-05-24
Kort samengevat: - Goede prijs/kwaliteit verhouding - Vlotte service - Cedric en Matthias zijn altijd bereikbaar en staan klaar om je te helpen met alle vragen - Ze helpen je mee in het zoeken naar de beste manier om een toegevoegde waarde te creëren zodoende je doelstellingen te behalen
Joren VMV-Vastgoed
Joren VMV-Vastgoed
2023-05-23
Cedric is heel correct en vlot bereikbaar. Ken hem persoonlijk al jaren als een betrouwbare vriend die altijd in de weer is. Deze lijn trekt hij dan ook door naar zijn zaak door zijn heel goede service en staan ze ook 24/7 ter beschikking van hun klanten. Doe zo voort!
Londerzeel United
Londerzeel United
2023-05-22
In het kader van ons eindeseizoensfeest (2022-2023) contacteerden we Maxled voor het opstellen van een scherm op ons voetbalveld. Zowel de afspraken op voorhand als de coördinatie ter plaatse liepen vlot en professioneel. Het spreekt voor zich dat we ook in de toekomst nog beroep zullen doen op deze partij. We kunnen bedrijven en andere organisaties alleen maar aanraden om vrijblijvend contact op te nemen met Maxled. Stefaan Vanhoutte Voorzitter
Adam Raphael
Adam Raphael
2023-05-19
Experience Incroyable! Toute l'équipe de Maxled est sympa et au service! Répond rapidement à une demande de devis et s'adapte aux intérêts du client ! Je recommandé vivement
Niels Van Der Schueren
Niels Van Der Schueren
2023-05-17
Goede service & ondersteuning. Zeer positieve ervaring met MAXLED!
Caroline Geron
Caroline Geron
2023-05-16
Service et support impeccable! Tous nos sponsors ravis du rendu.
Nils Jamsin
Nils Jamsin
2023-05-15
Service impeccable ! Matériel de très bonne qualité. Technicien très compétant. Soucieux de la réussite de votre projet. Je n'ai rencontré aucun problème. Je recommande!
Chiro Kreale
Chiro Kreale
2023-05-04
Heel duidelijk en gebruiksvriendelijke software! Fijne en goede service, bedankt. Was een meerwaarde voor ons evenement.

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op