Service waar je blij van wordt

Ledschermen van topkwaliteit kun je alleen leveren als je service in orde is. Daarom scherpen we bij Maxled dagelijks onze klantenservice aan – voor zowel verhuur als verkoop van onze ledschermen. Dankzij onze persoonlijke begeleiding maak jij de beste keuze.

Service voor verhuur ledschermen

  • Vraag je een ledscherm aan voor huur? We antwoorden uiterst snel en volgen de voortgang op de voet. Want we willen jou én je publiek de beste beleving garanderen.
  • Keuze gemaakt? Super! Tijdens de huur staan we voor je klaar. Voor een aanpassing op het ledscherm hoef je maar een seintje te geven.
  • Geen expert in het creëren van aantrekkelijke beelden? Zoek niet verder naar een grafisch ontwerper, die hebben we in ons team. Je krijgt beelden die perfect passen bij je huisstijl en optimaal zijn opgemaakt voor ledschermen.

Service voor verkoop ledschermen

  • Op zoek naar een totaaloplossing voor je ledscherm? We bieden verschillende standaardopties aan – makkelijk en voordelig in prijs.
  • Je ledscherm produceren en plaatsen zoals jij dat graag hebt? Dat doen we al sinds 2010. Onze ingenieurs pakken elk project innovatief, deskundig én met respect voor de veiligheidsnormen aan. En onze vertegenwoordiger uit jouw regio komt graag naar je toe om je ledschermproject te bespreken en alles op te meten.
  • Service na verkoop? Natuurlijk! Dankzij je onderhoudscontract met 5 jaar garantie en je jaarlijkse onderhoudscontract ben je zeker. Want preventief onderhoud zorgt ervoor dat je langer geniet van je investering.
  • Werkt er toch iets niet naar behoren? Geen nood, ons team is 24/7 bereikbaar. Vaak kunnen we van op afstand het probleempje oplossen. Service ter plaatse nodig? We zijn binnen 24 uur ter plaatse om ondersteuning te bieden.

Neem contact op

Bekijk onze producten

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op