Een ledscherm huren om te communiceren over Corona

Sinds 18 maart ziet onze samenleving er een pak anders uit. Covid-19, beter bekend als het Coronavirus heeft een serieuze impact op de volksgezondheid, met een hele resem aan strenge maatregelen als gevolg. Overheidsdiensten, hulpdiensten en andere bedrijven moeten heel wat info verspreiden aan een heel groot publiek. Een ledscherm is hierin het ideale hulpmiddel. Duidelijke slides met jouw huisstijl maken je herkenbaar. Daarnaast is het zeer makkelijk aanpasbaar. Nieuwe informatie op een snelle manier verspreiden is in deze crisis essentieel.

 

Voor wie?

In principe kan elke instantie een ledscherm gebruiken, zelfs als je gesloten bent. Natuurlijk is het voor sommigen relevanter dan voor anderen. We onderscheiden 3 groepen:

 

Gemeenten

Als gemeente heb je meestal het grootste publiek om aan te spreken. Daarnaast zijn de onderwerpen ook heel divers. Denk maar aan wijzigingen in events, gemeentediensten, openbare orde of cultuur. De gemeenten Lokeren en Lochristi zetten hiervoor al een ledscherm op aanhangwagen van Maxled in.

Openbare diensten of bedrijven met essentiële producten en diensten

Ziekenhuizen, supermarkten, apothekers, politiediensten, afvalverwerking, noem maar op… Nog heel wat bedrijven moeten de deuren open houden om het dagelijks leven mogelijk te houden. In plaats van de overkoepelende gemeente, kan je in deze groep ook zelf kiezen om een ledscherm in te zetten. UZ Brussel huurt al een ledscherm op mobiele totem om passanten en werknemers te informeren.

Bedrijven met niet-essentiële producten en diensten

Inderdaad, zelfs als klanten niet zomaar meer binnen mogen, kan een ledscherm van pas komen. Voor bedrijven met niet-essentiële producten is de uitdaging het grootst. Toch kan je in veel situaties creatief uit de hoek komen. Zijn er leveringen-aan-huis in je aanbod toegevoegd? Eventueel met een nieuwe webshop? Misschien een steunactie die na de crisis recht geeft op korting? Of heb je nog werknemers op de werkvloer die je graag de nodige maatregelen meegeeft? Er zijn verschillende reden om tijdens de Coronacrisis een ledscherm te huren. Profel Ramen & Deuren zet maar liefst 3 ledschermen in om haar werknemers op de hoogte te houden van maatregelen en verder nieuws.

Hoe werkt het?

Je denkt misschien dat je die extra rompslomp nu kan missen als kiespijn, maar dan heb je het mis. Bij Maxled ontvang je net iets meer service. Het enige dat jij moet doen, is aangeven waar het ledscherm moet staan, stroom voorzien en de nodige boodschappen meegeven. Geen grafisch talent? Geen probleem, onze ontwerpdienst maakt graag slides voor je op, in een keurig jasje van jouw huisstijl. Tijdens de huur hoef je maar een seintje te geven om een aanpassing door te voeren.

Neem Contact op

Bekijk ons aanbod

Bestel nu jouw ledscherm en bied ondersteuning in de Coronacrisis

[contact-form-7 id=”1754″]

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op