Instore display

Instore display: tal van mogelijkheden

Een in store display kent enorm veel mogelijkheden. Zo kan je een scherm inzetten om klanten te informeren over de allernieuwste producten en de huidige promoties, sluitingsdagen en meer. Maar ook als je geen winkel hebt, is een instore display een waardevolle aanwinst. In de lobby van je kantoor kan je het scherm gebruiken om een presentatievideo van je bedrijf af te spelen of om eerder gerealiseerde projecten in de kijker te zetten. In de wachtzaal van je praktijk kan een in store display patiënten informeren over tal van onderwerpen. Kortom: één scherm, ontelbare mogelijkheden.

In store display van topkwaliteit

Kwalitatief hoogstaande in store displays vind je bij Maxled. Laat je leiden door ons standaard aanbod, verschillende maten met de ideale kenmerken, of geef een persoonlijke inbreng en dan maken we een scherm op maat. Samen bespreken we het ontwerp, waarna we aan de slag gaan met een 3D-realisatie. Daarna wordt je display door onze eigen en ervaren vakmensen geproduceerd in ons atelier. Maar ook daarna blijven we tot jouw dienst. Werkt het scherm niet meer naar behoren, is er een onderdeeltje kapot? Geef een seintje. Wij komen binnen de 24 uur ter plaatse en regelen de rest.

Meer informatie over instore displays

Wens je graag meer informatie over onze hoogstaande instore displays? Neem dan zeker contact met ons op. Wij geven graag alle informatie mee en kunnen je een vrijblijvende offerte bezorgen. Eén ding is zeker, met een instore LED-scherm schenk je jouw zaak een waardevolle investering die klasse uitstraalt.

Contacteer Maxled

Naast de verkoop van instore displays, kan je bij Maxled ook terecht voor voor outdoor ledschermen.

Neem contact met ons op

Bekijk onze producten

In-store ledcherm in een ondergrondse parking, geplaatst door Maxled

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op