Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, België +32 52/50.65.20

Instore display

Instore display: tal van mogelijkheden

Een in store display kent enorm veel mogelijkheden. Zo kunt u een scherm inzetten om klanten te informeren over de allernieuwste producten en de huidige promoties, sluitingsdagen en meer. Maar ook als u geen winkel heeft, is een instore display een waardevolle aanwinst. In de lobby van uw kantoor kunt u het scherm gebruiken om een presentatievideo van uw bedrijf af te spelen of om eerder gerealiseerde projecten in de kijker te zetten. In de wachtzaal van uw praktijk kan een in store display patiënten informeren over tal van onderwerpen. Kortom: één scherm, ontelbare mogelijkheden.

In store display van topkwaliteit

Kwalitatief hoogstaande in store displays vindt u bij MAXLED. Wij hebben de meest scherpe en heldere schermen voor u en maken deze volledig naar uw wens. Samen bespreken we het ontwerp, waarna we aan de slag gaan met een 3D-realisatie. Daarna wordt uw display door onze eigen en ervaren vakmensen geproduceerd in ons atelier. Maar ook daarna blijven we tot uw dienst. Moest u opmerken dat uw gekochte of gehuurde in store display plots niet meer werkt zoals het hoort, dan belt u ons op. Wij komen binnen de 24 uur ter plaatse en regelen alles voor u.

Meer informatie over instore displays

Wenst u graag meer informatie over onze hoogstaande instore displays? Neem dan zeker contact met ons op. Wij geven u graag alle informatie mee en kunnen u een vrijblijvende offerte bezorgen. Eén ding is zeker, met een instore LED-scherm schenkt u uw zaak een waardevolle investering die klasse uitstraalt.

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van instore displays, kunt u Maxled ook contacteren voor LED videowalls, LED schermen en voor digitale informatieborden.