Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, België +32 52/50.65.20

Instore screens

Instore screens: boordevol informatie

Reclame wordt niet enkel buiten gemaakt. Ook wanneer (potentiële) klanten uw winkel of kantoor binnenstappen, krijgen ze graag nog wat informatie. In store screens kunnen hiervoor zorgen. Met deze kwalitatief hoogstaande schermen houd u uw bezoekers op de hoogte van de nieuwste producten, de lopende promoties, interessante weetjes en veel meer. Of u kunt er een bedrijfspresentatie op laten afspelen, of knappe beelden die sfeer scheppen binnen uw pand. Eén in-store scherm, tal van mogelijkheden!

Instore screens met onberispelijke service

Bij MAXLED heeft u de keuze tussen een instore screen kopen of eentje huren. Wat u ook kiest, wij staan steeds voor u klaar. Merkt u dat uw LED-scherm niet werkt zoals het moet? Onze servicedienst staat 24/7 klaar voor u. U kunt er op rekenen dat wij binnen de 24 uur ter plaatse komen om alles weer in orde te brengen.

Instore screen onderhouden

Uw LED-screen goed verzorgen, is erg verstandig. Hij straalt immers het imago van uw bedrijf uit, op elk moment van de dag. MAXLED mag dan wel instore screens van topkwaliteit leveren, toch raden wij aan om ze goed te verzorgen door regelmatig een onderhoud te laten uitvoeren. Op die manier kunt u nog langer genieten van uw investering en werkt uw scherm steeds op de beste manier. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van een helder en scherp LED-scherm in uw pand.

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van instore screens, kunt u Maxled ook contacteren voor LED videowalls, LED schermen en voor ledboarding.