Instore screen

Instore screen: boordevol informatie

Reclame wordt niet enkel buiten gemaakt. Ook wanneer (potentiële) klanten je winkel of kantoor binnenstappen, krijgen ze graag nog wat informatie. Een instore screen kan hiervoor zorgen. Met deze kwalitatief hoogstaande schermen hou je bezoekers op de hoogte van de nieuwste producten, de lopende promoties, interessante weetjes en veel meer. Of je kan er een bedrijfspresentatie op laten afspelen, knappe beelden die sfeer scheppen binnen je pand. Eén in-store scherm, tal van mogelijkheden!

Instore screens met onberispelijke service

Bij Maxled ben je aan het juiste adres voor de aankoop van je ledscherm, en daar geven we graag de nodige service bij. Merk je dat je led display niet werkt zoals het moet? Onze servicedienst staat 24/7 voor je klaar. Je hoeft slechts een seintje te geven. We bekijken eerst of we het probleem vanop afstand kunnen oplossen, anders zijn we binnen de 24 uur ter plaatse.

Instore screen onderhouden

Je LED-screen goed verzorgen is verstandig. Hij straalt immers het imago van jouw bedrijf uit, op elk moment van de dag. Maxled mag dan wel instore screens van topkwaliteit leveren, toch raden wij aan om ze goed te verzorgen door regelmatig een onderhoud te laten uitvoeren. Op die manier geniet je nog langer van je investering en werkt je scherm steeds op de beste manier. Vraag gerust een offerte op, wij bieden standaard een interessant onderhoudscontract aan.

Contacteer Maxled

Naast de verkoop van instore displays, kan je bij Maxled ook terecht voor voor outdoor ledschermen.

Neem contact met ons op

Bekijk onze producten

In-store ledcherm in een ondergrondse parking, geplaatst door Maxled

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op