Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, België +32 52/50.65.20

LED boarding

Scoor met LED-boarding

LED boarding is een unieke vorm van reclame die meer en meer ingezet wordt bij sportevenementen. LED boarding is veelzijdig en flexibel – en veel efficiënter dan klassieke vormen van reclame tijdens sportwedstrijden. Met ledboarding kunt u in één klap een bijzonder groot doelpubliek bereiken. Dat beperkt zich niet alleen tot de talrijke bezoekers van het sportevent, maar wordt exponentieel groter wanneer dit event ook op televisie getoond wordt en uw reclame daarbij in beeld komt. Vanwege de grote efficiëntie is er steeds meer vraag naar LED boarding.

LED-boarding voor voetbal en andere sporten

Voetbal is de sport waarbij dit het meest frequent wordt toegepast, maar ook andere sporten komen in aanmerking. Een voetbalstadion of andere sportarena voorzien van LED boarding is zeker de moeite. De doeltreffendheid van deze dynamische vorm van reclame is aangetoond en daardoor zijn steeds meer bedrijven en instanties geïnteresseerd om met ledboarding te werken. Dat betekent dat u uw reclame-inkomsten een flinke boost kunt geven door te investeren in LED-boarding.

Breng uw merk in beeld dankzij LED-boarding

Wanneer u de stap zet naar LED-boarding, wilt u natuurlijk zeker zijn van de kwaliteit van de schermen en de technische installatie ervan. MAXLED beschikt over een ruime ervaring bij het bouwen en monteren van grote modulaire schermen. Alle schermen worden in eigen atelier en in eigen beheer gebouwd, en onze technische knowhow zorgt ervoor dat we schermen afleveren met een beeld dat altijd scherp en helder is, zonder flikkeringen. Zo kunt u gerust zijn dat de reclameboodschappen op de ledboarding ook duidelijk overkomen wanneer ze gefilmd worden. Door te kiezen voor LED-boarding van MAXLED kiest u voor ervaring, kwaliteit en de beste service 24/7.

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van LED boarding, kunt u Maxled ook contacteren voor LED walls, LED aanhangwagens en voor lichtkrant verhuur.