Je digitaal informatiebord trekt de aandacht - altijd én overal

Dankzij een digitaal scherm breng jij iedereen meteen op de hoogte. Er komt geen blaadje papier meer bij kijken. De informatie op de ledschermen kan op elk moment aangepast worden. En mensen hoeven niet noodzakelijk op hun smartphone te kijken om te weten wat er meteen te gebeuren staat. Met een digitaal informatiebord heb jij de toekomst bij de hand. Nú.

Je digitaal informatiebord is dé bron van informatie

Met een digitaal informatiebord geef je bezoekers van je bedrijf, gebouw, evenement, festival of attractiepark de informatie die voor hen interessant is. Het ledscherm is dé bron van informatie voor hen. Het geeft antwoord op hun vragen:

> Wanneer begint het volgende optreden?

> Welke attracties staan vandaag op het programma?

> Wat is het promo-aanbod van de week?

> Hoeveel kosten de drank- en andere bonnetjes – en waar kan ik ze kopen?

> Waar vind ik informatie in mijn taal?

Let er maar eens op, de papieren affiches of informatieborden van vroeger worden steeds meer vervangen door ledschermen. Gemeenten informeren inwoners via digitale informatieborden, handelszaken en bedrijven plaatsen ledschermen om klanten, bezoekers of sollicitanten aan te trekken. Attractieparken leiden de bezoekersstroom op de drukste momenten in goede banen. En festivals brengen bezoekers op de hoogte van zowel onvoorziene aanpassingen in het programma als onaangekondigde verrassingsoptredens.

Je reclamewagen met ledscherm laten bouwen?

Dat doe je met de specialisten van Maxled.

Bekijk onze producten

Contacteer ons

Digitaal scherm te koop of te huur

Een digitaal informatiebord kopen of huren kan allebei bij Maxled. Voor een evenement of festival is het logisch dat je een ledbord of ledwall huurt. Wil je het hele jaar door communiceren met je doelgroep, dan kun je beter een digitaal scherm kopen. Met de informatieborden van Maxled breng je dan reclameboodschappen en informatie waar en wanneer je dat wilt.

Led-informatiebord op maat of standaard? Wij maken het!

Wil je de strakste prijs en de snelste levering? Dan raden we aan om uit onze standaardformaten te kiezen. Die hebben we door de jaren heen ontwikkeld en aangepast, met het oog op een ideaal gebruik voor hun doel. Maxled-verified, zeg maar. Daarnaast hebben we de onderdelen in stock, waardoor we sneller kunnen leveren.

Toch liever een ledscherm op maat? In sommige gevallen kan het gewoon niet anders. Dan zorgen we uiteraard voor een passend scherm. Je kiest het soort drager, de grootte van het scherm en het soort ledpanelen. Eventueel afwerkingsdetails zoals een likje verf.  Nadat je het ontwerp hebt goedgekeurd, gaan onze led-wizards aan de slag in ons eigen led-atelier in Opwijk. Ze hebben oog voor elk detail van de productie en de assemblage, zodat je er zeker van bent dat het productieproces optimaal verloopt en de allerbeste kwaliteit oplevert.

Je digitaal scherm bij slecht weer: glashelder en haarscherp

Laat er geen twijfel over bestaan: met een digitaal informatiebord trek je snel en doeltreffend de aandacht van voorbijgangers en (potentiële) klanten. Het informeert hen over je diensten en producten, zelfs als het donker is of bij slechte weersomstandigheden. Onze technisch hoogstaande informatieschermen zijn altijd scherp en helder. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden én geniet van een uiterst rendabele manier van reclame maken of je doelgroep informeren.

Maak een netwerk digitale informatieborden

Mogen we een stapje verder gaan? Heb je informatie te delen op verschillende plaatsen? En wil je die info daar altijd up-to-date houden? Gebruik dan verschillende digitale informatieborden en positioneer ze op strategische plaatsen. Bij de aankoop van je ledscherm maak je gratis gebruik van ledspecifieke software waar je al je volgende schermen aan toevoegt. Vanuit dat gecentraliseerd systeem kun je dan je content aanpassen en afstemmen op de actualiteit. Je hoort vaak termen zoals narrowcasting, dynamic signage, digital out-of-home (DOOH) en screen media, maar altijd komt het erop neer dat je de techniek inschakelt voor de communicatiestijl die jij op het oog hebt: je doelgroep snel en doeltreffend informeren, zodat mensen meteen weten wat hen te doen staat.

Blijf je met statische papieren borden werken? Of schakel je over naar dynamische digitale infoborden. Laat zien dat je bij de tijd bent. Go digital, go Maxled!

Je reclamewagen met ledscherm laten bouwen?

Dat doe je met de specialisten van Maxled.

Bekijk onze producten

Contacteer ons

Een 5m² ledscherm op mobiele totem op het Supernova Event in Antwerpen

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op