Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, België +32 52/50.65.20

LED informatieborden

Digitale informatieborden

led informatiebord

Als u een bedrijf heeft of evenement organiseert, weet u hoe belangrijk informatie is. Een krachtige boodschap op een heldere manier kunnen overbrengen, is van cruciaal belang voor goede reclame. Met de informatieborden van MAXLED bereikt u tal van mensen op een doeltreffende manier. U kunt bij ons een digitaal informatiebord aankopen of huren. Gebruik de infoborden voor reclame langs de weg, als uithangbord met uw weekpromoties en openingsuren, om een nieuw product in de kijker te zetten en zo verder. Met de informatieborden van MAXLED kunt u variatie in uw reclame voorzien, waar en wanneer u wilt.

LED-informatiebord op uw maat

Onze infoborden kunnen helemaal op uw maat gemaakt worden. U zorgt voor de beelden en wij doen de rest. Nadat u het 3D-ontwerp heeft goedgekeurd, gaan onze ervaren vakmensen aan de slag in ons eigen atelier. Op die manier kunnen we nauw toekijken en u ervan verzekeren dat het productieproces optimaal verloopt voor de beste kwaliteit. De modules van onze informatieborden worden per vierkante meter opgebouwd. U kiest dus zelf hoeveel modules u combineert.

Scherp en helder dankzij LED-informatieborden: ook bij slecht weer

Laat er geen twijfel over bestaan: met een digitaal informatiebord trekt u snel en doeltreffend de aandacht van voorbijgangers en (potentiële) klanten. U informeert hen over uw diensten en producten, zelfs als het donker is of bij slechte weersomstandigheden. Onze technisch hoogstaande informatieschermen zijn immers steeds scherp en helder. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden én geniet van een erg rendabele manier van reclame maken.

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van LED infromatieborden, kunt u Maxled ook contacteren voor in store screens, mobiele LED schermen en voor ledboarding.