Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, België +32 52/50.65.20

LED scherm op paal

Altijd zichtbaar: LED scherm op paal

Voor wie wil investeren in buitenreclame, is een LED-scherm een goede keuze. LED-schermen kunnen zowel voor vaste als voor mobiele reclame ingezet worden. Een LED scherm op paal kan een vaste plek krijgen bij uw bedrijf of winkel, maar kan evengoed mobiel gebruikt worden op een reclame aanhangwagen. Welke methode u ook kiest, met een LED scherm op paal trekt u sowieso de aandacht. De stijlvolle en kwalitatieve LED-schermen van MAXLED bieden u een uitzonderlijk heldere en scherpe beeldkwaliteit, zodat uw boodschap onder alle omstandigheden goed overkomt. MAXLED staat tot uw dienst voor het ontwerp en de montage van uw ledscherm (op paal, vast of mobiel) en we maken van uw reclameboodschap een stijlvol vormgegeven en technisch betrouwbaar kunststukje.

LED scherm op paal

MAXLED maakt de constructie van uw LED-scherm op paal

MAXLED beschikt over heel wat ervaring over zowel het bouwen als het monteren van uw ledscherm. Paal in de grond of op een aanhangwagen? Het kan allemaal. Of u nu kiest voor een vast LED-scherm of voor een mobiele variant die u kunt inzetten waar en wanneer u wilt: met onze LED-schermen zit u altijd goed. Alles wordt gemaakt in eigen atelier en in eigen beheer. Op basis van uw wensen en uw budget bouwen wij voor u LED reclameschermen tot wel 15 m2 of meer!

LED schermen gebruiken weinig energie

Een LED scherm (op paal of niet) is bijzonder duurzaam en verbruikt weinig energie. Dat is goed nieuws voor het milieu én voor uw budget! Daarnaast zorgt de LED-technologie ervoor dat uw tekst of beeld altijd goed overkomt. Regen, fel zonlicht of nachtelijke duisternis: een LED-scherm van MAXLED kan het allemaal probleemloos aan.

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van outdoor LED shermen op paal, kunt u Maxled ook contacteren voor instore screens, informatieborden en voor de verhuur van LED schermen.