Steek je nek uit voor een ledscherm op paal

Wil je investeren in buitenreclame, dan is een ledscherm een uitstekende keuze. Je ledscreen zal schitteren als een ster in de duisternis. Maar welk digitaal ledscherm moet je kiezen? En hoe zorg je ervoor dat je outdoor ledscherm hoog genoeg staat om de aandacht van voorbijgangers of toeschouwers te trekken? Denk dan aan een ledscherm op paal.

Ledscherm op paal: vast of mobiel

Een ledscherm op paal of voet kan een vaste plek krijgen bij je bedrijf of winkel, maar kan evengoed mobiel gebruikt worden op een reclame aanhangwagen. Welke methode je ook kiest, met een ledscherm op paal trek je sowieso de aandacht, zowel voor vaste als voor mobiele reclame.

Ledschermen op paal van Maxled combineren stijl en topkwaliteit. De beelden en teksten op onze ledschermen ogen uitzonderlijk helder en scherp. Je mag er zeker van zijn dat je digitale boodschap onder alle omstandigheden goed overkomt. Steek met ons de koppen samen. Wij ontwerpen en monteren je ledscherm (op paal, vast of mobiel) en we maken van je reclameboodschap een kunststukje dat uitmunt door vormgeving en technische betrouwbaarheid.

Twee keuzes in ledschermen op paal

Je vindt op onze website duidelijke informatie over de types ledschermen op paal die we aanbieden:

> Mobiele totems van 5 m² en 8 m²: altijd 360° draaibaar en met een hoogtebereik tot 2,13 m boven de grond. Deze ledtotems kun je zowel huren als kopen. Het betonnen voetstuk is zwaar genoeg om het ledscherm stabiel te houden. 2 sleuven zorgen ervoor dat hij verplaatsbaar is met een heftruck of kraan.

> Vaste totems: een indrukwekkende constructie die zich mooi integreert in haar omgeving. We hebben standaardmaten die op elke locatie mooi uitkomen. Liever een persoonlijke toets? Dan kunnen we die we voor jou op maat maken. Koop je ledscherm op vaste totem bij Maxled, dan steek je met kop en schouders boven de concurrentie uit.

Welk ledscherm op paal voor jouw bedrijf of event?

Bespreek het met de specialisten van Maxled.

Bekijk onze producten

Contacteer ons

Jouw ledscherm op paal: we bouwen de volledige constructie

Je ledscherm bouwen en monteren, daar hebben we pakken ervaring mee. Paal in de grond of op een betonnen voet? Het kan allemaal. Of je nu kiest voor een vast ledscherm of voor een mobiele variant die je kunt inzetten waar en wanneer jij dat wilt: met onze ledschermen zit je altijd goed. Alles wordt gemaakt in ons eigen atelier in Opwijk en in eigen beheer. Leg ons je wensen voor. We houden rekening met je budget en bouwen reclameschermen tot wel 15 m² – en soms zelfs meer.

Ledschermen op paal gebruiken weinig energie

Een ledscherm – op paal of niet – is bijzonder duurzaam. Research & Development bij de fabrikant zorgt er ook voor dat ledschermen steeds minder gaan verbuiken. Zo hebben onze laatste ledpanelen geen ventilatoren meer waardoor ze energiezuiniger en muisstil zijn. Dat is goed nieuws voor het klimaat én voor jouw budget! Daarnaast zorgt de ledtechnologie ervoor dat je tekst of beeld altijd goed overkomt. De lichtsensor zorgt ervoor dat de helderheid van het scherm aangepast wordt aan de omgeving. Regen, fel zonlicht of nachtelijke duisternis: een ledscreen van Maxled kan het allemaal probleemloos aan. Neem nu de beslissing: steek je nek uit voor jouw ledscreen op paal.

Welk ledscherm op paal voor jouw bedrijf of event?

Bespreek het met de specialisten van Maxled.

Bekijk onze producten

Contacteer ons

6m² ledscherm met pixel pitch P10 op H-paal, geplaatst door Maxled

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op