Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, België +32 52/50.65.20

LED schermen

Ooit gedacht aan een LED scherm huren of kopen?

Wilt u graag zichtbaar zijn bij uw doelgroep? Op de juiste plaats en het juiste moment? LED schermen zijn daarvoor zeer geschikt. Op een ledscherm kan u namelijk uw eigen boodschap vorm geven en het scherm kan door onze expertise in constructie bijna overal geplaatst worden. Zo kan een LED scherm buiten geplaatst worden of binnen bij uw bedrijf. U kan bijvoorbeeld via LED borden uw wachtende bezoekers verrassen met een mooie boodschap.

Ledscherm

Ledscherm huren of kopen? Vraag direct een offerte aan!

Wilt u een LED scherm kopen of huren? Dan bent u bij MAXLED aan het goede adres. Wij zijn een van de weinige bedrijven van België en de omringende landen die zich hebben gespecialiseerd in de verkoop en verhuur. LED schermen kopen of huren, dat is bij ons geen enkel probleem. In allebei de gevallen kunnen wij uw ledscherm voor u ontwerpen en monteren in ons eigen atelier in Opwijk. Ook hebben wij de LED schermen in alle soorten en maten. Wilt u bijvoorbeeld een groot scherm huren voor een groots evenement? Of koopt u liever een scherm van een kleiner formaat? Alles is mogelijk, dus vraag direct een offerte aan.

Regelmatig een LED scherm nodig?

Wij hebben voor u een LED scherm te koop of u kunt bij ons een LED scherm huren. Mocht u sporadisch een scherm nodig hebben, dan bent u misschien beter af met ledscherm verhuur. Maar heeft u op regelmatige basis ledschermen nodig, dan is het wellicht voordeliger om er één aan te schaffen. Ook in dit geval kunnen wij u adviseren wat u het beste kunt doen.

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van LED schermen, kunt u Maxled ook contacteren voor LED videowalls, LED outdoorschermen en voor een LED informatiebord.