Ooit gedacht aan een LED scherm huren of kopen?

Wilt je graag écht zichtbaar zijn bij je doelgroep? Op de juiste plaats en het juiste moment? LED schermen zijn daarvoor zeer geschikt. Op een ledscherm kan je een eigen boodschap vorm geven en het scherm kan door onze expertise in constructie bijna overal geplaatst worden. Zo kan een LED scherm buiten geplaatst worden of binnen in je bedrijf. Je kan bijvoorbeeld via LED borden wachtende bezoekers verrassen met een mooie boodschap.

Ledscherm huren of kopen? Vraag direct een offerte aan!

Wilt je een LED scherm kopen of huren? Dan ben je bij Maxled aan het goede adres. Twijfel je tussen huren en kopen? Neem dan zeker een kijkje op onze huren/kopen-pagina om de knoop door te hakken. Wij zijn een van de weinige bedrijven van België en de omringende landen die zich hebben gespecialiseerd in de verkoop en verhuur. LED schermen kopen of huren, dat is bij ons geen enkel probleem. In allebei de gevallen kunnen wij je ledscherm ontwerpen en monteren in ons eigen atelier in Opwijk. Ook hebben wij de LED schermen in alle soorten en maten. Wil je bijvoorbeeld een groot scherm huren voor een groots evenement? Of koop je liever een scherm van een kleiner formaat? Alles is mogelijk, dus vraag direct een offerte aan.

Regelmatig een LED scherm nodig?

Wij hebben voor jou een LED scherm te koop of je kan gewoon huren, heel simpel. Mocht je sporadisch een scherm nodig hebben, dan ben jen beter af meteen huur. Maar heb je op regelmatige basis ledschermen nodig, dan is het wellicht voordeliger om er één aan te schaffen. Ook in dit geval kunnen wij je adviseren wat de beste keuzes zijn.

Contacteer Maxled

Contacteer ons

Bekijk ons aanbod

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op