Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, België +32 52/50.65.20

LED reclamewagen

Wij bouwen uw reclamewagen met LED-scherm

Wilt u op een efficiënte, flexibele en stijlvolle manier reclame maken? Dan is een reclamewagen misschien wel iets voor u. Een reclamewagen zet u in waar en wanneer u wilt, zodat u zelf alle tools in handen hebt om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Maar reclamewagens zijn er in alle soorten en maten: met een spandoek, met een bedrukt paneel, of – zoals bij MAXLED – met hoogkwalitatieve LED-schermen. Dankzij zijn ervaring en doorgedreven specialisatie kan MAXLED u LED-reclame van de beste kwaliteit aanbieden. Onze reclamewagens met LED-schermen worden in eigen atelier en in eigen beheer gebouwd. Zo garanderen we een kwalitatief eindproduct volledig op maat van uw wensen als klant.

LED reclamewagen

Reclamewagens met LED? Eén adres: MAXLED!

Met een reclamewagen communiceert u moeiteloos met uw (potentiële) klanten. Wilt u een nieuw product in de kijker zetten, uw gewijzigde openingsuren onder de aandacht brengen, een bijzondere promotie kenbaar maken of een evenement aankondigen? Dit alles en nog veel meer is mogelijk met de reclamewagens van MAXLED.

Haarscherpe beelden op uw reclamewagen

Een reclamewagen met LED-schermen biedt u heel wat voordelen in vergelijking met een klassieke reclamewagen.

  • Eerst en vooral is er de grote visibiliteit: LED-schermen werken met licht en zijn dus, in tegenstelling tot klassieke reclamepanelen of spandoeken, ook in het donker of bij slecht weer goed zichtbaar.
  • Daarnaast kunt u op een MAXLED reclamewagen een dynamische presentatie laten afspelen. U bent dus niet, zoals bij klassieke reclamewagens, beperkt tot het gebruik van één statisch beeld.
  • Een bewegend, verlicht beeld vestigt nóg sterker de aandacht op uw reclameboodschap. Haarscherpe beelden op een LED-scherm zo groot als u wilt: daarmee trekt u dankzij MAXLED stijlvol de aandacht!

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van LED reclamewagens, kunt u Maxled ook contacteren voor LED boarding, mobiele reclame en voor verhuur van LED schermen.