Wij bouwen je reclamewagen met ledscherm

Wil je op een efficiënt, flexibel en stijlvol reclame maken? Ga dan voor een reclamewagen. Je zet hem in waar en wanneer je wilt. Ideaal om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Maar reclamewagens zijn er in alle soorten en maten: met een spandoek, met een bedrukt paneel, of – zoals bij MAXLED – met hoogkwalitatieve ledschermen. Wij bouwen je reclamewagen met ledscherm.

Waarom kiezen voor ledbeelden op een reclamewagen?

Een reclamewagen met ledscherm biedt je heel wat voordelen in vergelijking met een klassieke reclamewagen:

  • Sterke communicatie: met een ledreclamewagen communiceer je moeiteloos met je (potentiële) klanten. Wil je een nieuw product in de kijker zetten, je gewijzigde openingsuren onder de aandacht brengen, met een in het oog springende promo uitpakken of een evenement aankondigen? Dat alles en nog veel meer is mogelijk met de ledreclamewagens van Maxled.
  • Grote visibiliteit: ledschermen werken met licht en zijn dus, in tegenstelling tot klassieke reclamepanelen of spandoeken, ook in het donker of bij slecht weer goed zichtbaar. Haarscherpe beelden op een ledscherm zo groot als je wilt: daarmee trek je stijlvol de aandacht.

 

Je reclamewagen met ledscherm laten bouwen?

Dat doe je met de specialisten van Maxled.

Bekijk onze producten

Contacteer ons

  • Dynamische presentatie: een ledscherm op een Maxled reclamewagen beperkt je niet tot het gebruik van één statisch beeld. Je toont beelden, tekst en video, je wisselt af, je kunt zelfs interactief met je publiek aan de slag. En niet onbelangrijk voor evenementen en festivals: je kunt bij onvoorziene omstandigheden met het ledscherm op je reclamewagen snel en efficiënt communiceren naar je publiek.
  • Instant mobiliteit: je verplaatst een Maxled reclamewagen wanneer jij dat wilt. Zo kun je uittesten welke locatie het best zichtbaar is voor passanten of je publiek. Je kunt ook inspelen op evenementen door je reclamewagen op een strategische plaats langs de weg te zetten. Ook tijdens je eigen evenement kun je een reclamewagen snel verplaatsen, afgestemd op het programma en de (veranderende) plaats van het publiek.
  • Flink rendement: een reclamewagen met ledscherm brengt op. Na de investering bij de start kun je hem – met aandacht voor goed onderhoud – jarenlang inzetten. Een statisch paneel of een advertentie in een magazine, krant of op internet is maar voor een beperkte periode nuttig. Met een reclamewagen met ledscherm heb je een communicatiedrager die je een grote return on investment oplevert.

Waar bouwen we jouw reclamewagen met ledscherm?

In ons Maxled atelier in Opwijk is het altijd een drukte van jewelste. We bouwen er indrukwekkende ledwalls, je moet dat echt eens zien. Dan zul je ook opmerken dat ledschermen opbouwen een combinatie van bouwkunde en technologie is. Goed om te weten: onze mobiele totems zijn uniek in de markt. Vraag naar de mogelijkheden als je ons contacteert, want betere mobiele totems met ledschermen vind je nergens.

Enerzijds moeten alle delen van ledwalls fysiek perfect met elkaar verbonden worden, anderzijds moeten we op elk detail letten om alle ledonderdelen de energie en impulsen te geven die ze nodig hebben om hun werk te doen.

Maar niet alleen de ledschermen horen stevig te zijn. De selectie van de wagens en de montage van de volledige ledscherminstallatie op de wagen is van belang. We letten op elementen zoals draagkracht, uitklapmechaniek, evenwicht en mobiliteit.

Bij Maxled hebben we de ruimte om reclamewagens met ledscherm in open lucht te testen. Zo kunnen we controleren of de beeldkwaliteit in orde is en of de reclamewagen zich veilig en vlot in het wegverkeer kan begeven.

Dankzij onze ervaring en doorgedreven specialisatie bieden we je ledreclame van topkwaliteit aan, volledig op maat van jouw wensen. Maak er gebruik van!

Je reclamewagen met ledscherm laten bouwen?

Dat doe je met de specialisten van Maxled.

Bekijk onze producten

Contacteer ons

reclamewagen ledscherm

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op