Videoschermen evenementen

Verwen het publiek op je evenement met topklasse ledschermen

Zoek je een ledscherm voor jouw evenement? Bijvoorbeeld muziekfestival, buurtfeest, schoolfeest, bedrijfsfeest, opendeurdag, sportwedstrijd, veldrit, politieke meeting, massabijeenkomst of livestraming van een wedstrijd van Rode of andere Duivels … Een ledscherm voor je evenement huren of kopen doe je bij Maxled.

Reclame of livebeelden op ledschermen

Ben je op zoek naar reclame voor je evenement? Een event videowall is daarvoor dé keuze bij uitstek. Dankzij onze scherpe en kwaliteitsvolle videoschermen breng je de  boodschap of het beeld op je live event altijd klaar en duidelijk over. Je kunt bij Maxled een ledscherm kopen, zodat je het op en naast evenementen altijd kunt inzetten.

Heb je zo’n ledscherm maar voor een korte periode nodig? Ook dan staan we voor je klaar, want ledschermen huren is ook perfect mogelijk. Vraag ons naar de voordeligste formules.

Wil je meteen weten of je moet gaat voor een ledscherm huren of een ledscherm kopen? Wij hebben voor jou huren en kopen tegen elkaar afgewogen.

Kondig je evenement vooraf aan op je ledscherm

Vind je een evenement een te korte periode om een ledscherm te huren? Denk er dan eens aan om in de dagen of weken vooraf het event ter plaatse aan te kondigen op het ledscherm. Zo weet iedereen die passeert wat wanneer te doen is. Mensen die in de buurt wonen vormen procentueel gezien nog altijd het hoogste aantal bezoekers van je evenement.

Ledschermen voor evenementen in alle formaten voor elk weer

Organiseer je een klein of een groot evenement? Voor elk evenement hebben wij ledschermen in verschillende formaten. Onze 8m² en 15m² schermen zijn ideaal om live beelden op weer te geven. Groter scherm nodig? Geef een seintje en we bespreken de mogelijkheden op maat.

Een evenement vindt meestal buiten plaats. Je ledscherm moet daarom bestand zijn tegen weer en wind. Zal het zonnetje tijdens je evenement de aanwezigen verwennen of zal het pijpenstelen regenen? Dat weet je vooraf niet. Dankzij de onberispelijke kwaliteit van onze ledwalls zal het weer geen roet in het eten gooien. De boodschap of het beeld op je ledscherm blijft helder en duidelijk zichtbaar. Dat wordt gestaafd door onze CE en Vinçotte keuring.

Geef je evenement uitstraling dankzij onze ledschermen

Maak een afspraak met de specialisten van Maxled.

 

Contacteer ons

Bekijk onze producten

Ledschermen op festivals of evenementen van Maxled.

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op