Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, België +32 52/50.65.20

Videoschermen evenementen

Reclame met LED-videowall

Bent u op zoek naar reclame voor uw evenement? Een videowall is daarvoor dé keuze bij uitstek. Dankzij onze scherpe en kwaliteitsvolle videoschermen kunt u uw boodschap klaar en duidelijk overbrengen. U kunt een videowall van MAXLED aankopen zodat u deze steeds opnieuw kunt inzetten. Maar ook als u hem maar voor een korte periode nodig heeft, staan wij voor u klaar. U kunt onze videowalls namelijk ook huren. Eén ding is zeker: met een LED-videoscherm merkt iedereen uw boodschap meteen op.

Videowalls in alle formaten

Dankzij ons uitgebreide aanbod kunnen we u videowalls in verschillende formaten aanbieden. Onze LED-schermen worden opgebouwd uit modules van 1 vierkante meter. U kunt dus zelf de afmetingen kiezen, waaronder de meest courante 6, 8 en 15 vierkante meter zijn. Daarnaast kunt u er op vertrouwen dat onze videowalls bestand zijn tegen weer en wind. U weet op voorhand natuurlijk niet of het zonnetje zal schijnen tijdens uw evenement, of dat het zal flink zal regenen. Dankzij onze onberispelijke kwaliteit zal het weer alvast geen roet in het eten gooien. De boodschap op uw videowall blijft steeds helder en duidelijk zichtbaar, en elke module van uw videowall wordt in een waterdichte kast gemonteerd.

Prijzen LED-videoscherm

Wilt u ook graag genieten van een heldere en rendabele manier van reclame maken? Neem dan gerust contact met ons op voor het verkrijgen van prijzen, maar ook voor het bespreken van de opties en mogelijkheden. Vergeet niet dat u bij ons 2 jaar lang garantie krijgt én dat wij op elk uur van de dag klaarstaan om u te ondersteunen bij het gebruik van uw videowall.

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van viodeoschermen voor evenementen, kunt u Maxled ook contacteren voor instore display, LED informatieborden en voor verhuur van LED schermen.


Videoscherm evenementen