Reclameborden buiten

Reclamebord buiten

Bent u op zoek naar reclameborden voor buiten? Een uitstekend idee! Buitenreclame kent immers enorm veel potentieel en springt meteen in het oog waardoor u in één klap erg veel mensen kunt bereiken. MAXLED heeft verschillende mogelijkheden en opties voor het inzetten van buitenreclame aan de hand van LED-displays.

Adverteren buiten: reclameborden trekken de aandacht

Buitenreclame is een slimme oplossing om zo rendabel mogelijk te adverteren. U kunt uw LED-display voorzien van elke boodschap die u maar wenst waardoor de reclame ruim inzetbaar wordt: op een evenement, naast een stadion, tijdens een opendeurdag, om een nieuw product in de kijker te zetten, om nieuwe openingsuren of promoties kenbaar te maken… Kortom: de mogelijkheden zijn legio! De schermen worden opgebouwd uit modules waardoor u zelf kunt kiezen hoe groot u het scherm wilt. 1 vierkante meter of 15 vierkante meter? Het is allemaal mogelijk. Vraag gerust naar onze prijzen en opties! De 24/7 service en 2 jaar garantie krijgt u er gratis bij.

Reclame buiten: hoge kwaliteit

De reclameborden voor buiten zijn natuurlijk van een onberispelijke kwaliteit. Onze ervaren vakmensen voeren de constructie van uw LED-scherm uit in ons eigen atelier. Op voorhand krijgt u een 3D-ontwerp dat het eindresultaat zo nauw mogelijk benadert waardoor u dus nooit voor verrassingen komt te staan. Daarnaast gaan we ook prat op veiligheid en functionaliteit. Zelfs bij erg slechte weersomstandigheden zal uw buitenreclame stevig blijven hangen, en ook tijdens donkere, gure momenten zal het scherm perfect leesbaar zijn. Huur of koop een LED-reclamebord voor buiten en investeer zo in de toekomst van uw bedrijf!

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van reclamedisplays, kunt u Maxled ook contacteren voor LED boarding, LED aanhangwagens en voor een instore display.

Vraag een offerte aan

8m² ledscherm op mobiele totem met zwarte mast en rode kader bij Rantour in Affligem.

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op