Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, België +32 52/50.65.20

LED lichtkrant

Een knappe LED-lichtkrant

Als u aan een lichtkrant denkt, ziet u misschien een traditionele lichtkrant voor u; met rode letters op een zwarte achtergrond. Wilt u het graag iets dynamischer en origineler? Dan heeft MAXLED de perfecte oplossing voor u. Onze lichtkranten zijn kleurrijk, dynamisch en opvallend. Bovendien zijn ze beschikbaar in enorm veel verschillende maten waardoor u een LED-lichtkrant kunt kiezen die perfect bij uw wensen en noden past.

LED lichtkrant

Een digitale lichtkrant voor een heldere boodschap

Met een lichtkrant trekt u meteen de aandacht van voorbijgangers. U kunt kiezen voor een vast model, of voor een LED-krant die vastgemaakt wordt op een aanhangwagen. Op die manier heeft u steeds een lichtkrant bij de hand, waar u zich ook bevindt: op een beurs, op een evenement, op een festival… De boodschappen die u laat zien op de lichtkrant kunnen steeds aangepast worden met de meest actuele informatie en promoties. U kunt dus altijd kort op de bal spelen en uw klanten de beste informatie geven.

LED-krant op uw maat

Wilt u graag een MAXLED lichtkrant kopen die garant staat voor kwaliteit en dynamische beelden? Wij maken deze volledig op uw maat, in ons eigen atelier. Bovendien staan wij ook na de aankoop steeds voor u klaar én krijgt u er ook nog eens twee jaar garantie bovenop. Heeft u de lichtkrant maar korte tijd nodig, bijvoorbeeld enkel voor een bepaald evenement of een vakbeurs? Ook dan kunt u op MAXLED vertrouwen. Informeer gerust vandaag nog naar onze huurmogelijkheden en de voorwaarden.

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van LED lichtkranten, kunt u Maxled ook contacteren voor in store screens, LED schermen en voor ledboarding.