LED lichtkrant

Denk je aan een lichtkrant? Dan heb je misschien een traditionele lichtkrant voor ogen, met rode letters op een zwarte achtergrond. Vandaag is er met lichtkranten veel meer mogelijk. Maxled maakt lichtkranten die kleurrijk, opvallend en doeltreffend zijn. Bovendien kun je de led lichtkranten van Maxled kopen of huren in verschillende maten en afwerkingen. Zoek niet langer, bij ons vind je de lichtkrant die perfect geschikt is voor jouw toepassing.

Stel: je hebt een belangrijke boodschap of een interessant aanbod waarmee je de aandacht van voorbijgangers wilt trekken. Bijvoorbeeld in een winkelstraat, op de zeedijk, op een vakbeurs, een evenement of festival. Een lichtkrant met ledtechnologie is dan een goed idee om je doelgroep te bereiken met actuele informatie en promoties. Je speelt met een lichtkrant altijd kort op de bal en laat geen kans onbenut.

Digitale lichtkrant binnen én buiten

Met een digitale lichtkrant heb je meteen de aandacht van passanten te pakken – zowel binnen als buiten. Je kunt kiezen voor een vast model dat je in een gebouw of aan de buitenkant kunt laten installeren.

Denk aan een led lichtkrant in je sporthal, polyvalente zaal, cultureel centrum, gemeentehuis, parochiezaal, ziekenhuis, ontmoetingscentrum, hotel, vergaderzalencomplex, meeting center, hotel of bezoekersreceptie.

Maar evengoed ga je voor een ledkrant die op een vaste voet staat of bevestigd wordt op een aanhangwagen.

Communiceer razendsnel via je led lichtkrant

Maak een afspraak met de specialisten van Maxled
Contacteer ons

Lichtkrant voor elk evenement

Zo heb je altijd een lichtkrant bij de hand, waar je ook actief bent: sportwedstrijd, hobbybeurs, buurt- of schoolfeest, openbedrijvendag, enzovoort. De boodschappen die je op de lichtkrant laat zien kun je gemakkelijk en snel aanpassen. Even via je laptop of mobiel toestel de tekst aanpassen en daar verschijnt hij al op het scherm. Je verliest geen seconde en verandert de content bliksemsnel.

Ledkrant met 2 of 5 jaar garantie

Wil je graag een lichtkrant kopen die garant staat voor kwaliteit en dynamische beelden? Wij maken ze volledig op je maat, in ons eigen atelier in Opwijk. Ook na de aankoop staan we altijd voor je klaar én je krijgt automatisch twee jaar garantie op je Maxled lichtkrant. Daarnaast bieden we de optie om een onderhoudscontract aan te gaan. Voor € 500 per jaar krijg je een jaarlijks onderhoud en 5 jaar lang garantie op het scherm en wisselstukken. Klanten met een onderhoudscontract genieten ook van de snelste interventies. Zo mag je verwachten dat we in bijna elk geval binnen de 24uur een oplossing bieden bij een defect of panne.

Huur je lichtkrant

Een lichtkrant huren, omdat je ze maar korte tijd nodig hebt, bijvoorbeeld voor een weekend-evenement of een vakbeurs van enkele dagen? Ook dan kun je op Maxled vertrouwen. Vraag vandaag nog naar onze huurmogelijkheden en de voorwaarden. Is jouw event morgen al? Aarzel niet, in de meeste gevallen kunnen we snel handelen en het scherm tijdig voorzien.

Naast de verhuur en verkoop van LED lichtkranten, kunt u Maxled ook contacteren voor in store screens, LED schermen en voor ledboarding.

Communiceer razendsnel via je led lichtkrant

Maak een afspraak met de specialisten van Maxled
Contacteer ons

8m² ledscherm met pixel pitch P10 op V-paal met zwarte poederlak, geplaatst door Maxled

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op