LED Outdoor

LED outdoor: voor elk bedrijf en elk soort reclame

Reclame maken is belangrijk voor elk bedrijf, en daarbij speelt buitenreclame een grote rol. Daarmee trekt u immers de aandacht van voorbijgangers die zo potentiële klanten worden. Maar voor welke methode van buitenreclame kiest u? Hebt u al eens stilgestaan bij de vele voordelen van reclame via outdoor LED schermen? Een outdoor LED screen is bijzonder goed zichtbaar, in alle weersomstandigheden en op elk tijdstip van de dag. Die goede zichtbaarheid, in combinatie met flexibiliteit en een stijlvol ontwerp, maken van een outdoor LED scherm de beste keuze voor buitenreclame. Bij MAXLED kunt u terecht voor het huren of kopen van LED schermen in verschillende maten. De outdoor LED wordt opgebouwd uit modules van 1 vierkante meter en u kiest zelf hoe groot het totale scherm moet worden.

Eén beeld of dynamische presentatie op LED screen

Op een outdoor LED screen toont u naar keuze één enkel beeld of een dynamische presentatie van uw bedrijf, product, evenement enz. De kwalitatieve LED-schermen van MAXLED garanderen u onder alle omstandigheden een haarscherp en helder beeld. Dankzij het gebruik van de energiezuinige LED-technologie hoeft uw LED outdoor reclame bovendien geen belasting te vormen op uw budget en op het milieu. Zo kunt u maximaal rendement halen uit uw LED-reclame zonder dat dit een grote investering vraagt.

LED-schermen, gebouwd door MAXLED

Met een outdoor LED scherm van MAXLED kunt u op beide oren slapen. Alle schermen worden in ons eigen atelier gebouwd en worden aan de hoogste kwaliteitseisen onderworpen. Of u nu huurt of koopt, MAXLED biedt u een oplossing op maat die tot in de puntjes verzorgd is. Loopt er technisch toch eens iets mis? Dan kunt u 24/7 bij ons terecht voor ondersteuning.

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van outdoor LED screens, kunt u Maxled ook contacteren voor LEDboarding, LED aanhangers en voor de verhuur van LED schermen.

Vraag een offerte aan

Prijzen (PDF)

15m² ledscherm op aanhangwagen van Maxled

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op