LED reclameborden

Uw bedrijf in de kijker met een LED-reclamebord

Wilt u uw bedrijf of vereniging op een originele manier in de kijker zetten? De LED-reclameborden van MAXLED bieden u een kwalitatieve oplossing aan. Onze reclameschermen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen volledig op uw maat gemaakt worden. Onze LED-reclame kan ingezet worden waar u wilt: op een evenement, tijdens een opendeurweekend, op een beurs, langs de weg … De mogelijkheden van LED-reclameborden zijn enorm groot.

Reclame: LED-scherm kopen of huren

Onze verlichte reclameborden zorgen voor veel visibiliteit waardoor klanten en potentiële klanten niet naast uw boodschap kunnen kijken. U kunt bij MAXLED terecht voor de verhuur van reclameborden of u kunt ook LED-reclameborden kopen. Wij bieden u steeds een uitgekiend 3D-ontwerp aan waardoor u een prima idee krijgt van het eindresultaat. Uiteraard geven wij u ook alle bijhorende LED-reclamebordprijzen mee zodat u alles rustig kunt bekijken.

LED-scherm: reclame bestand tegen weer en wind

LED-reclameborden van MAXLED kunnen zowel indoor als outdoor gebruikt worden. Onze mobiele LED-reclameborden worden opgebouwd uit modules van 1 vierkante meter. U kunt dus zelf de afmetingen kiezen en niets is ons daarbij te veel. Zelfs voor een reclamebord van 60 vierkante meter groot kunt u bij ons terecht. Wilt u een van onze LED-reclameborden huren of kopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Vergeet bovendien niet dat u geniet van een 24/7 service bij eventuele problemen en een garantie van 2 jaar.

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van LED reclameborden, kunt u Maxled ook contacteren voor LED videowalls, LED outdoorschermen en voor digitale informatieborden.

Contacteer ons

Een 4m² ledscherm met pixel pitch P10, gemonteerd op mobiele totem van Maxled. Dit scherm is ideaal om informatie, reclame of eenvoudige afbeeldingen te vertonen. De vaste voet oogt mooier dan een aanhangwagen, maar blijft toch mobiel.

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op