Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Millenniumstraat 9, 1745 Opwijk, België +32 52/50.65.20

LED reclameborden

Uw bedrijf in de kijker met een LED-reclamebord

LED reclamebord

Wilt u uw bedrijf of vereniging op een originele manier in de kijker zetten? De LED-reclameborden van MAXLED bieden u een kwalitatieve oplossing aan. Onze reclameschermen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen volledig op uw maat gemaakt worden. Onze LED-reclame kan ingezet worden waar u wilt: op een evenement, tijdens een opendeurweekend, op een beurs, langs de weg … De mogelijkheden van LED-reclameborden zijn enorm groot.

Reclame: LED-scherm kopen of huren

Onze verlichte reclameborden zorgen voor veel visibiliteit waardoor klanten en potentiële klanten niet naast uw boodschap kunnen kijken. U kunt bij MAXLED terecht voor de verhuur van reclameborden of u kunt ook LED-reclameborden kopen. Wij bieden u steeds een uitgekiend 3D-ontwerp aan waardoor u een prima idee krijgt van het eindresultaat. Uiteraard geven wij u ook alle bijhorende LED-reclamebordprijzen mee zodat u alles rustig kunt bekijken.

LED-scherm: reclame bestand tegen weer en wind

LED-reclameborden van MAXLED kunnen zowel indoor als outdoor gebruikt worden. Onze mobiele LED-reclameborden worden opgebouwd uit modules van 1 vierkante meter. U kunt dus zelf de afmetingen kiezen en niets is ons daarbij te veel. Zelfs voor een reclamebord van 60 vierkante meter groot kunt u bij ons terecht. Wilt u een van onze LED-reclameborden huren of kopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Vergeet bovendien niet dat u geniet van een 24/7 service bij eventuele problemen en een garantie van 2 jaar.

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van LED reclameborden, kunt u Maxled ook contacteren voor LED videowalls, LED outdoorschermen en voor digitale informatieborden.