Mobiele reclame voor een groot publiek

Mobiele reclame is ideaal wanneer u met een beperkte investering een groot publiek wilt bereiken. Mobiele reclameborden kunnen achtereenvolgens op verschillende locaties geïnstalleerd worden, zodat ze door zoveel mogelijk mensen gezien worden. Wanneer u mobiel reclame wilt maken, hebt u de keuze uit verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een klassieke reclame aanhangwagen met spandoek of paneel, maar de meest stijlvolle en efficiënte oplossingen vindt u bij de reclame aanhangwagens met LED-scherm van MAXLED. Kwalitatieve LED-schermen zijn het meest doeltreffend voor mobiele reclame. Ze zijn mooi en dynamisch en… ze vallen altijd op!

Goed of slecht weer: mobiele reclame werkt altijd

Bij MAXLED hebt u de keuze uit verschillende LED-schermen voor mobiele reclame. Wij verhuren en verkopen reclame aanhangwagens tot 15 m2 en zelfs meer. Wilt u reclame maken voor uw winkel, voor een nieuw product of voor een evenement? Op onze LED-schermen voor mobiele reclame speelt u moeiteloos een presentatie af die de aandacht van elke voorbijganger trekt. De kwaliteit van de beeldschermen zorgt voor een beeld dat altijd scherp is en dat ook in het donker of bij slechte weersomstandigheden goed leesbaar blijft.

24/7 service voor mobiele reclame

Mobiele reclame met de LED-schermen van MAXLED is de beste garantie op visibiliteit. MAXLED ontwerpt uw reclame aanhangwagens met LED-scherm op maat van uw wensen en behoeften, zodat ze op elke locatie optimaal hun werk doen. Op de parking van uw bedrijf, langs de weg of op een evenement: onze LED-schermen zijn steeds de meest aantrekkelijke en opvallende oplossing. Deze mobiele reclameborden met LED-technologie zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en bestand tegen weer en wind. Dankzij de garantie van twee jaar en 24/7 dienstverlening hebt u met MAXLED de meest betrouwbare oplossing in handen voor mobiele reclame.

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van mobiele reclame, kunt u Maxled ook contacteren voor een LED lichtkrant, een instore screen en voor LED scherm verhuur.

Vraag een offerte aan

Prijzen (PDF)

8m² ledscherm met pixel pitch P10 op mobiele totem van Maxled, geplaatst in de sneeuw bij Ixina. Outdoor ledschermen van Maxled zijn tegen alle weersomstandigheden opgewassen;

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op