Reclame aanhangwagens

Reclame aanhangwagens voor elke toepassing

Een reclame aanhangwagen is de ideale manier om reclame te maken voor al uw producten of evenementen. Niet voor niets komen reclame aanhangwagens steeds vaker voor in het straatbeeld. Dankzij hun mobiliteit kunnen reclame aanhangers ingezet worden waar en wanneer u dat wilt. Zo bereikt u eenvoudig een groot publiek. Wilt u de opendeurdagen of speciale solden aanbiedingen in uw winkel onder de aandacht brengen, of een nieuw product in de schijnwerpers zetten? Met een reclame aanhangwagen kan het allemaal.

Geef uw reclame aanhangwagen visibiliteit

Om reclame te maken op verschillende plaatsen, verplaatst u gewoon de aanhanger. Reclame maken met veel resultaat is op die manier mogelijk tegen een scherpe prijs. Een Maxled reclame aanhanger is niet alleen dynamisch door zijn mobiliteit, maar ook door zijn technologie. De reclame aanhangwagens van Maxled beschikken over bijzonder kwalitatieve LED-schermen waarop een dynamische presentatie van uw product, onderneming of evenement getoond kan worden. U kiest zelf het formaat van het scherm op de aanhangwagen. Reclame is bij Maxled mogelijk op een LED-scherm tot 15 m² en zelfs meer.

Ruime keuze reclame aanhangwagens

Dankzij zijn uitgebreide aanbod beschikt MAXLED steeds over een reclame aanhangwagen op maat van uw wensen en noden. Onze gebruiksvriendelijke reclame aanhangwagens hebben verschillende afmetingen. Deze kunnen zowel gehuurd als gekocht worden. Dankzij de bijzonder goede beeldkwaliteit van onze LED-schermen komt uw boodschap altijd duidelijk over, ook in het donker of bij slechte weersomstandigheden. Onze dynamische reclame aanhangers trekken zonder twijfel de aandacht van iedere voorbijganger!

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van reclame aanhangwagens, kunt u Maxled ook contacteren voor outdoor LED schermen, digitale informatieborden en voor het huren van videowalls.

Vraag een offerte aan

Prijzen (PDF)

Twee 5m² ledschermen op aanhangwagen met pixel pitch p10 van Maxled

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op