Reclamedisplays

Reclamedisplays

Reclame maken is onontbeerlijk voor uw bedrijf of vereniging, maar natuurlijk wilt u ook dat uw reclame meteen in het oog springt en een groot bereik kent. Met de reclamedisplays van MAXLED kan dit perfect. U kunt een reclamedisplay immers inzetten waar en wanneer u dat wenst: op een vakbeurs, tijdens een opendeurweekend, als uithangbord voor uw bedrijfspand, als scherm om een bedrijfsfilm op af te spelen of om een nieuw product in de verf te zetten bijvoorbeeld. Op die manier bereikt u in één klap een flink aantal (potentiële) klanten.

Reclamedisplay: binnen of buiten

De LED-reclamedisplays van MAXLED zijn er voor verschillende toepassingsgebieden. U kunt ze bijvoorbeeld binnen gebruiken, maar ook buiten zijn ze inzetbaar. Natuurlijk krijgt u steeds de allerbeste kwaliteit en service bij ons. Wij bezorgen u een gedetailleerd 3D-ontwerp en produceren alle reclamedisplays in ons eigen atelier, met onze eigen vakmensen. Hierdoor weet u dat u kunt rekenen op vakmanschap en expertise. Bovendien zijn onze reclameborden bestand tegen alle weersomstandigheden. En wist u dat wij u steeds 2 jaar garantie bieden én dat u 24/7 bij ons terecht kunt voor support?

Uitgebreid aanbod reclamedisplays

Met het uitgebreide aanbod reclamedisplays van MAXLED wordt uw reclamecampagne een echt succes. Onze kwalitatieve LED-schermen brengen uw boodschap in alle omstandigheden perfect over en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Wilt u een reclamedisplay kopen of huurt u er liever eentje? Aan u de keuze! Kom zeker eens langs of bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contacteer Maxled

Naast de verhuur en verkoop van reclamedisplays, kunt u Maxled ook contacteren voor ledboarding, LED aanhangwagens en voor de verhuur van led schermen.

 

Vraag een offerte aan

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op